nieuws

DUX zoekt twee gedreven programmamanagers voor het Gieskes-Strijbis Fonds

DUX zoekt twee gedreven programmamanagers voor het Gieskes-Strijbis Fonds (GSF), een vermogensfonds dat streeft naar maatschappelijke impact in de domeinen Natuur en Milieu, Democratie en Rechtsstaat, Kunst en Cultuur, en Medische Wetenschap. Als programmamanager lever je een tastbare bijdrage aan duurzame ontwikkeling binnen jouw expertisegebied.

De programmamanager Democratie en Rechtsstaat analyseert maatschappelijke ontwikkelingen en selecteert projecten die de fundamenten van onze samenleving versterken. De programmamanager met focus op impact en financiële analyse is een veelzijdige professional die niet alleen verantwoordelijk is voor projectmanagement, maar ook het team ondersteunt meer data-gedreven te werken om zo de impact te vergroten. Naast het selecteren van projecten begeleid je partners, denk je constructief mee en verbind je actief verschillende partijen. Je bouwt een waardevol netwerk op binnen diverse werkterreinen en draagt bij aan de groei en ontwikkeling van het GSF.

We zoeken professionals met minimaal 5 jaar ervaring in Democratie en Rechtsstaat of impact en financiële analyse. Je hebt een ondernemende mindset, bent resultaatgericht en sterk in zowel digitale als communicatieve vaardigheden. Je bent een teamspeler en hebt een academisch werk- en denkniveau. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan een kijkje op onze website en bekijk de vacatures Programmamanager Democratie en Rechtsstaat en Programmamanager Impact & Financiële analyse.